Menu

EasyScan™    <<

EasyScan™

EasyScanTM i is een onbemand veilig plug & play scansysteem.

De EasyScanTM serie zijn eenvoudige, plug & play dwars balken, ontworpen om te werken met de PermFlowDUOTM, de industriele enige draagbare vocht voeler & permeability meter, eliminering de behoefte aan een operator met de daarbij behorende ongevallenrisico's.

Het uitvoeren van metingen bij papiermachines met de aanwezige risico's die technici bloot stellen aan grote gevaren. Veiligheidsvoorschriften en wetten verbieden de fabrikanten in het draaien van papiermachines om handmatige scans uit te voeren bij draaiende machines.

De EasyScantm is een solide zelf supportende roestvrij stalen structuur die het transport systeem niet hindert. Een meter kan geinstalleerd worden op verschillende EasyScan systemen waardoor de investeringskosten aanzienelijk verminderen.

De meter logt gemakkelijk aan de SmartON fixatie systeem (facultatief). Alle meter bewegingen worden gecontroleerd door stappenmotoren en nabijheid sensors. De druk op het vilt oppervlak wordt tijdens de meting pneumatisch geregerld.

Targets:


Er zijn nu drie verschillende uitvoeringen beschikbaar:

  • EasyScan™ 100 voor automatisch meten met draagbare meetapparatuur;
  • EasyScan™ 300 voor automatisch meten met draagbare meetapparatuur en on-line sensoren zoals er zijn ScanONLINE™ or SmartScan™;
  • EasyScan™ 500 voor automatisch meten on-line sensoren, zoals er zijn ScanONLINE™ or SmartScan™.