Menu

Diagnostische meetapparatuur    <<

In 2000 heeft Cristini een belangrijk strategisch besluit genomen om na 30 jaar ervaring met de papiermachine service zelf te starten met het ontwikkelen van diagnostische meetapparatuur. Doel was om een stap verder te gaan dan de op dat moment beschikbare apparatuur voor pulp- en papiermachines door middel van innovatieve, state of the art elektronische componenten.

Beschikbare apparatuur:

SmartScan™

Een kontactloze sensor voor vochtrmeting o.b.v. microgolven.

Lees verder

MaxFlat

De hoogwaardige mechanische eigenschappen van dit droogzeef helpen het bereiken van een lange levensduur en draagt bij tot lagere gebruikskosten per geproduceerde ton papier. Het uitstekende ratio porositeit/contactoppervlak geeft een optimale verdamping en goede warmteoverdracht.

De speciale modulaire constructie is zeer sterk en dit geldt ook voor de installatie naad. Hierdoor is dit type zeef uitermate geschikt voor de aandrijving in geval van een silent drive. Tevens is , in geval van een beschadiging, het zeef eenvoudig te repareren. Het type zeef is, met de meegeleverde installatie tools, zeer gemakkelijk te installeren.

Lees verder

PermFlowDUO™

Cristini S.p.A

Lees verder

FiberScanONE™

Cristini S.p.A

FiberScanONE™ is een consistentiesensor dat met NON-radioactieve microgolven vocht meet. Geen gevaarlijke stralingen voor de operator, geen licensie opslag en transport van radioactieve materialen.

Lees verder

FiberScanFIX™

Cristini S.p.A

Lees verder

EasyScan™

Cristini S.p.A

Lees verder

Omniport 30

Robuuste multifunctionele handmeter/datalogger voor het meten van diverse parameters

Lees verder